2019-09-01 03:50:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Legyen óvatos, kerülje el a csalódást

Napi horoszkóp szeptember 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars együttáll a Nappal, ön mindig önálló, de most még függetlenebb a megszokottnál. Résztvehet egy sportrendezvényen, ahol nyerhet, fizikai aktivitása ma különösen előnyös, így a csapat vagy az egyéni versenyek győztese lehet.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz az ön uralkodó bolygója az ötödik sorsterületén halad át, közben kap egy kvadrátot a Jupitertől a nyolcadik sorsterületről. Ma nem lesz túl válogatós a szerelemben, túlértékeli az érzéseit, vagy többet ígér, mint amennyit teljesíteni tud. Kerülje az impulzív vásárlást is.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A hetedik sorsterületén áll a Jupiter a Vénusszal kvadrátot alkotva, most ön kissé lustának érezheti magát, vagy az is lehet, hogy egy megbeszélt találkozóról elkésik. Ami a legrosszabb, hogy önnek unalmas emberek társaságat kell elviselni, bár erre önnek már kiépített stratégiája van, hogy kell ilyenkor kereket oldani.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az ön ötödik sorsterületén vonul át, közben feszítő fényszöget alkot a Szaturnusszal a hetedik sorsterületről. Párjával kisebb összezördülés történhet a gyerekek miatt, nem értenek sok mindenben egyet a nevelést illetően, ön szerint partnere rideg tartást gyakorol.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap együttáll a Marssal, most minden területen nyerhet, de nem kell elpusztítani a másikat a pályán... A fizikai szerelmi kapcsolatokban, a szex nagyszerű módja, hogy kifejezze szenvedélyét, és ezzel partnerének is örömet okoz.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó planétája a Merkúr, az ön első sorsterületén trigont kap az Uránusztól, szellemileg éberebb, mint valaha, mindent érdekesnek és izgalmasnak fog találni. Az intuíciója is kitűnően működik, most meg tud birkózni olyan témákkal, melyek eddig megoldhatatlannak tűntek.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold belépett ma az ön jegyébe, emiatt nehezebben hoz döntéseket, mielőbb bármire reagálna, mindent gondosan mérlegel. Partnerét ma kitüntetett figyelemben részesíti, egy nagyon szép és boldog napot töltenek együtt, semmi nem zavarja meg kettőjük nyugalmát.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön hetedik sorsterületén helyezkedik el az Uránusz, amelyet a Merkúr trigonál, partnerével ma valami különleges hobbit próbálhatnak ki.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szívesen sportol ma, és sikeres is lesz bármelyik sportágban. Ha szellemi kihívások érdeklik inkább, arra is talál megfelelő forrást, a fontos, hogy társaságban legyen és játékos, intellektuális érdeklődését lekössék.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Vénusz-Szaturnusz trigonnak köszönhetően most pénzügyei, befektetései jól alakulnak. A család idősebb tagjai kézzel fogható, hasznos tanácsokat adhatnak most önnek, régi barátságai megújulnak, esetleg valamelyik barátja iránt felerősödik felelősségérzete.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Merkúr-Uránusz fényszögnek köszönhetően, ma remekül érzi magát szertettei körében, ahol most kicsit olaszos a hangulat, élénk eszmecsere és új izgalmas gondolatok lesznek ma terítéken, meglepetések is érhetik!


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön két uralkodó planétája, egymással feszítő fényszöget alkot bevonva Vénuszt is egy újabb nehéz fényszögbe a hetedik sorsterületen, amely tisztázatlan vágyakat okoz a romantika területén. Legyen óvatos, kerülje el a csalódást és az elköteleződést mind érzelmi, mind pénzügyi téren.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: